Jong Ajax-captain geheimzinnig over toekomst: 'Ik hou het liever voor mezelf'

Jong Ajax-captain geheimzinnig over toekomst: 'Ik hou het liever voor mezelf'

Youri Regeer wacht rustig af wat de komende maanden voor hem in petto hebben. De captain van Jong Ajax heeft een aflopend contract in Amsterdam, maar zegt niet te weten wat daarmee gaat gebeuren.

Als in een interview met Goal de contractsituatie van Regeer ter sprake komt, reageert hij geheimzinnig. "Het is voor mij geen probleem, maar ik hou het ook liever voor mezelf", klinkt het. "Natuurlijk is spelen in het eerste team van Ajax het belangrijkste voor mij, maar we gaan binnenkort vast wel zien wat er gaat gebeuren."

De aanvoerder van Jong Ajax weet in ieder geval wel op welke positie hij zich het beste kan richten. "Ik weet dat er misschien een kans bestaat om door te breken bij Ajax 1 als rechtsback, in plaats van op de positie van verdedigende middenvelder. Ik moet er alles aan gaan doen wat ik kan om dat te laten gebeuren."

De achttienjarige Haarlemmer kwam vorig seizoen in 37 van de 38 Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden uit namens Jong Ajax en speelde dit jaar ook al twintig duels op het tweede niveau. Hij scoorde tot dusver vijf keer.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s