RAC1: Suárez denkt serieus na over aanbod van oud-ploeggenoot Gerrard

RAC1: Suárez denkt serieus na over aanbod van oud-ploeggenoot Gerrard

Het Aston Villa van Steven Gerrard lijkt van plan om opnieuw te stunten op de transfermarkt. Luis Suárez zou op Villa Park herenigd kunnen worden met Phillipe Coutinho en Gerrard, claimt de doorgaans goed geïnformeerde RAC1-journalist Gerard Romero.

Suárez speelde met de twee samen bij Liverpool en trof Coutinho ook bij FC Barcelona, de club die Romero als journalist volgt. Nadat El Pistolero door de achterdeur was vertrokken, werd hij landskampioen met Atlético Madrid, maar dit seizoen draait het minder bij Los Rojiblancos. Suárez staat nog een half jaar onder contract, maar lijkt een tussentijdse transfer niet uit te sluiten.

Volgens Romero heeft hij bedankt voor aanbiedingen van de Braziliaanse clubs Palmeiras, Corinthians en Atlético Mineiro en ziet hij het ook niet zitten om in het Midden-Oosten te voetballen. Een aanbod van Aston Villa zou hij echter wél serieus overwegen.

De huidige nummer dertien van de Premier League is bezig aan een opvallende transferperiode: FC Barcelona's recordaankoop Coutinho is op huurbasis naar Villa Park gekomen en de Franse linksback Lucas Digne werd voor dertig miljoen euro losgeweekt van Everton. Anwar El Ghazi vertrok juist naar Goodison Park, als onderdeel van de transfer van Digne.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s