Ajax-campagne mag niet baten: Tadic haalt FIFA Team of the Year niet

21 januari om 09:36

Dusan Tadic heeft het FIFA Team of the Year niet gehaald. Ondanks een campagne in Amsterdam en omstreken om op de Ajax-captain te stemmen, staat de Serviër niet in de voorhoede van het team met wereldsterren.

Mensen konden stemmen op de spelers die zij het liefste in het Team of the Year van FIFA wilden zien. Zij zouden dan een 'boost' krijgen in het spel en in een lijstje terecht komen met allemaal wereldsterren. Tadic was de enige speler uit de Eredivisie waar op gestemd kon worden, maar de Serviër heeft  het definitieve elftal niet gehaald.

Zelfs een heuse campagne in Amsterdam en omstreken heeft de Ajax-captain niet geholpen. De club riep op om op Tadic te stemmen, er waren billboards te zien en op sociale media regende het stemoproepen voor de linkspoot. Het mocht niet baten, want de voorhoede van het FIFA Team of the Year bestaat uit Lionel Messi, Robert Lewandowski en Kylian Mbappé.

Het FIFA Team of the Year: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Días, Cancelo; Kanté, Jorginho, De Bruyne; Messi, Lewandowski, Mbappé.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 433esports (@433esports)