Willem II kijkt weer bij de buren en vindt Wriedt-opvolger bij FC Den Bosch

Willem II kijkt weer bij de buren en vindt Wriedt-opvolger bij FC Den Bosch

21-01-2022 21:10 Laatste update: 21:52
82

Willem II lijkt de opvolger van de vertrokken spits Kwasi Wriedt dichtbij huis te vinden. Jizz Hornkamp staat op het punt om FC Den Bosch voor De Tricolores te verruilen.

Hornkamp liep maandag in de verloren uitwedstrijd bij Jong Ajax tegen een gele kaart en een schorsing aan, waardoor hij vrijdag niet mee kan doen tegen FC Eindhoven. Die wedstrijd op De Toekomst lijkt zijn laatste in Bossche dienst te zijn geweest: volgens De Telegraaf hebben Willem II en FC Den Bosch een akkoord bereikt over een tussentijdse transfer. Bronnen hebben tegenover VoetbalPrimeur bevestigd dat een transfer inderdaad in de maak is. "Ik mag daar niets over zeggen, dus dan weet je genoeg", heeft een woordvoerder van FC Den Bosch vrijdag desgevraagd aan ESPN laten weten.

Hornkamp is bezig aan zijn derde seizoen in De Vliert was vooral vorig seizoen goed op schot, met twintig goals in 34 competitieduels. Ondanks binnen- en buitenlandse belangstelling bleef hij in Den Bosch, maar Hornkamp gaat nu de eerder verkaste Ringo Meerveld achterna. Willem II is ondertussen ook nog bezig met een andere speler van een nabijgelegen club: RKC Waalwijk-aanvoerder Melle Meulensteen.