Timber reageert met verbazing op PSV-geruchten: 'In februari ook FC Utrecht'

Timber reageert met verbazing op PSV-geruchten: 'In februari ook FC Utrecht'

21-01-2022 22:06
88

Quinten Timber heeft met enige verbazing gereageerd op het transfergerucht dat deze week plots de ronde deed. De FC Utrecht-revelatie zou in de serieuze belangstelling van PSV staan.

Volgens onbevestigde berichten zou PSV vier miljoen euro voor de middenvelder over hebben, maar vraagt FC Utrecht 5,5 miljoen euro. Timber zelf heeft het ook meegekregen, maar weet nergens van, benadrukt hij desgevraagd in gesprek met RTV Utrecht. "Zondag weer tegen Ajax (de Amsterdammers hebben de uitwedstrijd tegen FC Utrecht achter de rug en maken zich nu op voor de clash met PSV, red.)? Ik ben bezig met Sparta", aldus Timber, doelend op de volgende tegenstander van FC Utrecht.

Van een tussentijdse transfer naar PSV is dan ook geen sprake. "Dat hoorde ik ook voorbijkomen, maar ik heb er zelf niets over gehoord, dus daar ben ik totaal niet mee bezig. Voor welke club in februari speel? Ook Utrecht."

Timber groeide samen met tweelingbroer Jurriën op bij Feyenoord en Ajax en verhuisde afgelopen zomer van Amsterdam naar Utrecht. Tot dusver scoorde hij één keer en gaf hij drie assists in zeventien Eredivisie-wedstrijden.