Het is een vloek die we zo snel mogelijk moeten doorbreken

"Het is een vloek die we zo snel mogelijk moeten doorbreken"

Het chagrijn overheerst bij Almere City. Onder trainer Alex Pastoor werd ook de tweede wedstrijd verloren, maar vooral de manier waarop doet zeer. Door een goal in minuut negentig won De Graafschap de wedstrijd.

"Dit was een gevalletje 'niet helemaal nodig'", zegt Pastoor tegen ESPN. "In onze eigen zestien werd het steeds ongevaarlijker, dus we deden eigenlijk alles goed. Zo'n late goal is vervelend, maar vooral omdat je niet veel tijd hebt om het recht te trekken."

Het spel van Almere City biedt echter wel hoop voor de toekomst. "Natuurlijk is dat zo. Er zijn veel situaties waarvan je kunt zeggen dat het anders kan of moet, maar organisatorisch zag het er tien keer beter uit dan hiervoor. Dus we gaan vooruit."

Ook aanvoerder Tim Receveur stond vol ongeloof voor de camera. "Tja, vertel jij het maar. We hadden niet de killersmentaliteit, het waren allemaal halve ballen. In de tweede helft hadden we overwicht, het is ongekend dat zij met drie punten eindigen. Het is een vloek die we zo snel mogelijk moeten doorbreken. Als je uit bij De Graafschap, een van de beteren in de KKD, beter bent, weet je dat het erin zit. Het geeft een boost als je ook een keer drie punten pakt."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s