Swart ziet het wel zitten: Ihattaren mag van mij lekker naar Ajax komen

Swart ziet het wel zitten: "Ihattaren mag van mij lekker naar Ajax komen"

Sjaak Swart heeft vertrouwen in een goed resultaat van Ajax op bezoek bij PSV, zo laat hij weten aan AT5. Mister Ajax denkt dat de ploeg van trainer Erik ten Hag nipt aan het langste eind trekt tijdens de Eredivisie-topper in Eindhoven.

"Een uitwedstrijd tegen PSV is altijd lastig, maar zonder publiek is het net alsof je thuisspeelt", zegt Swart, die een spannende wedstrijd verwacht. "Ik denk dat iedereen scherp is. Je staat één punt achter. Dus je hebt de kans om twee punten voor te komen en dan ben je heel ver in de strijd om het kampioenschap."

Volgens Swart moet Ajax net zo spelen als tegen FC Utrecht (3-0 winst) vorige week. "Dat hebben ze verschrikkelijk goed aangepakt. Vooral in de eerste helft en toen was de strijd beslist. Zondag zou dat ook moeten. Ik denk dat Ajax met 1-2 gaat winnen."

Ihattaren
Ajax zou dicht bij de komst van oud-PSV'er Mohamed Ihattaren zijn. Swart ziet de komst van de spelmaker wel zitten. "Een hele goede speler, maar het ligt een beetje bij hemzelf. Hij mag van mij lekker naar Ajax komen. Een goede speler, dus misschien dat Ajax hem wel zover krijgt dat hij gaat zien hoe hij moet spelen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s