Wormuth baalt van liegende Vloet: 'Teleurstellend, ook voor mij persoonlijk'

Wormuth baalt van liegende Vloet: 'Teleurstellend, ook voor mij persoonlijk'

23 januari - 18:40
Eredivisie 0 Reacties

Frank Wormuth baalt ervan dat Rai Vloet tegen hem gelogen heeft. De middenvelder van Heracles Almelo vertelde niet de waarheid over het dodelijke auto-ongeluk waarbij hij betrokken was. Desondanks wil Wormuth Vloet toch in bescherming nemen.

Heracles speelde zondag met 1-1 gelijk bij Go Ahead Eagles, maar na de wedstrijd ging het wederom over Vloet. De creatieveling veroorzaakte twee maanden geleden een dodelijk auto-ongeval, nadat hij met te veel alcohol op achter het stuur kroop. Vloet zei echter tegen Wormuth dat hij niet te veel had alcohol had genuttigd. "Ik heb er meerdere keren met Rai over gepraat en hij zei toen dat het niet zo was", vertelt Wormuth bij ESPN.

"Dan denk ik: ik weet ook dat mensen bij een ongeluk dingen anders waarnemen, maar dit verschil was wel heel groot, absoluut." Vervolgens krijgt Wormuth de vraag of hij zich belazerd voelt. "Nee, ik wil mijn speler ook beschermen. Ik heb hier bij Heracles dertig kinderen. Ik leef met deze jongens, elke dag. Ik heb meer contact met de jongens dan met mijn vrouw en vrienden. Dat is fantastisch, dus dan ben ik ook een beetje een vader."

Toch baalt Wormuth van de leugens van Vloet. "Ja, dat is teleurstellend. Ook voor mij persoonlijk, want ik heb een goede band met hem. We moeten op een dag zeker met elkaar gaan praten. Ik heb ook met Rai geappt twee dagen geleden. Ik mis de juiste woorden voor deze situatie. Ik ben ook iemand die zegt: ik heb hier geen invloed op. Daarom focus ik me op de jongens die ik heb. Dat kan ik niet veranderen. Met de nieuwe informatie is het logisch dat Rai niet wordt opgesteld."

Het is niet mogelijk om op dit artikel te reageren. Wij rekenen op jullie begrip, team VP.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s