Feyenoord wekt verbazing: 'Helemaal geen Slot-speler, ik ben geen fan'

Feyenoord wekt verbazing: 'Helemaal geen Slot-speler, ik ben geen fan'

24 januari - 08:54 Laatste update: 09:09
Eredivisie 153 Reacties

Feyenoord werkt aan de komst van Jorrit Hendrix en dat zorgt voor vraagtekens in de ESPN-studio. Kees Kwakman is 'geen fan' van de Spartak Moskou-middenvelder.

Feyenoord probeert Hendrix op huurbasis los te weken uit Rusland, met optie tot koop. Het verbaast Kees Kwakman. "Als je eerst voor Joey Veerman gaat, en dan voor Hendrix... Alsof je op vakantie gaat naar Zuid-Spanje, maar dan toch een reis naar Vlieland boekt", zegt de Volendammer bij Dit Was Het Weekend. "Het lijkt me ook helemaal geen Arne Slot-speler. Ik ben geen fan."

Hedwiges Maduro is Hendrix 'een beetje uit het oog verloren', geeft hij toe. De oud-PSV'er houdt anderhalf jaar na zijn overstap de bank warm bij Spartak Moskou. "Hij was altijd een middenvelder die alles gaf, maar het was nooit echt speciaal. Met zijn werklust past hij wel bij Feyenoord. Alleen, Feyenoord zou iets moeten doen met de backpositie", doelt de analist op de personele problemen in de achterhoede.

Marcus Pedersen ontbrak zondag tegen NEC (1-4) door ziekte en vervanger Lutsharel Geertruida viel uit met een blessure. Daardoor maakte Jens Toornstra zijn opwachting als rechtsback. Later kwam debutant Denzel Hall (20) binnen de lijnen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s