'Gakpo praat met Manchester City, Liverpool en Bayern München over toptransfer'

'Gakpo praat met Manchester City, Liverpool en Bayern München over toptransfer'

24 januari - 09:26 Laatste update: 09:43
Eredivisie 271 Reacties

Het spel is op de wagen: Cody Gakpo staat in de belangstelling van Manchester City en Liverpool. Dat meldt Voetbal International. Volgens het Eindhovens Dagblad heeft ook Bayern München zich gemeld.

Gakpo staat op het punt zijn contract te verlengen tot medio 2026, maar alles wijst op een zomerse exit in Eindhoven. De 22-jarige aanvaller van PSV is benaderd door de grootste clubs van Europa. Met Manchester City en Liverpool heeft hij al oriënterende gesprekken gevoerd, aldus Voetbal International.

Het Eindhovens Dagblad noemt ook Bayern München. Dat nieuws komt niet uit de lucht vallen: de Duitse recordkampioen was afgelopen zomer al concreet. Duidelijk is dat PSV een goudmijn in huis heeft, zeker als de grootmachten tegen elkaar gaan opbieden. Hirving Lozano, die voor ongeveer veertig miljoen euro naar Napoli ging, is nu nog de duurste vertrekker in de clubhistorie.

Gakpo heeft nog niets besloten, maar het lijkt vast te staan dat hij in de zomer een droomtransfer gaat maken. Hij was dit seizoen goed voor 10 goals en 11 assists in 28 wedstrijden. SEG, zijn management, wordt al geruime tijd uitgenodigd door internationale topclubs om over Gakpo te praten.

"Het ziet er naar uit dat ik mijn contract ga verlengen", liet Gakpo zondag rond de verloren topper tegen Ajax weten. "De clubs die iets willen zijn ook bij mij bekend, ik heb daar gesprekken over gehad met mijn zaakwaarnemer. Er zijn hele interessante clubs bij gekomen, maar wij moeten kijken naar wat de eerste stap is."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s