Update: Watford maakt komst van verrassende Ranieri-opvolger officieel

Update: Watford maakt komst van verrassende Ranieri-opvolger officieel

25 januari - 06:55 Laatste update: 20:02
Premier League 40 Reacties

Trainersnieuws uit Engeland: Roy Hodgson moet bij Watford de opvolger worden van Claudio Ranieri. De zeventigjarige Italiaan werd maandag door de clubleiding ontslagen.

Volgens meerdere Engelse media is het zeker dat Hodgson klaar staat om het van Ranieri over te nemen bij Watford. Zijn aanstelling moet deze week nog officieel worden. Hodgson was beschikbaar nadat hij aan het einde van vorig seizoen stopte bij Crystal Palace.

De 74-jarige Hodgson heeft een hoop herstelwerk te verrichten bij Watford. De club staat voor het eerst dit seizoen in de degradatiezone en heeft grote problemen. Ranieri werd aangesteld om uit de degradatiezorgen te komen, maar onder zijn leiding werden de problemen juist groter. De clubleiding besloot hem maandag opzij te zetten. Hij tekende drie maanden geleden een contract voor drie jaar.

Update: Watford heeft de komst van manager Roy Hodgson inmiddels bevestigd. The Hornets melden niet hoelang de Engelsman tekent bij de club. Hodgson volgt Claudio Ranieri op bij de officiële werkgever van Maduka Okoye. De Italiaan werd recent ontslagen na een dienstverband van drie maanden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s