'Serie A-sensatie voor 75 miljoen euro op weg naar Juventus'

'Serie A-sensatie voor 75 miljoen euro op weg naar Juventus'

25 januari - 13:15
Serie A 47 Reacties

Juventus en Fiorentina staan op het punt om een megatransfer af te ronden. De clubs zijn het nagenoeg eens over Dusan Vlahovic, die de overstap naar Turijn moet maken. Vlahovic is met Juventus al rond over een meerjarig contract.

Dat meldt Fabrizio Romano. De gesprekken tussen Juventus en Fiorentina bevinden zich in de eindfase. De club uit Turijn staat op het punt om 75 miljoen euro te bieden en Fiorentina is bereid dat bedrag te accepteren. 

De 21-jarige Vlahovic is de belangrijkste speler van Fiorentina. Hij brak twee seizoenen geleden door, maar maakte vorig seizoen met 21 competitiedoelpunten pas écht indruk. Dit seizoen staat de teller al op zeventien goals in 21 wedstrijden en daarom wil Juventus Vlahovic liever vandaag dan morgen aantrekken. Zijn komst lijkt een kwestie van tijd. Bij Juventus kan Vlahovic naar verluidt zeven miljoen euro netto per jaar verdienen. 

De transfer van Vlahovic is in zo'n vergevorderd stadium, dat Juventus al volop shirtjes met zijn naam erop aan het drukken is.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s