'Mogelijk gevolgen voor Ajax: Spurs biedt 45 miljoen op Porto-smaakmaker'

'Mogelijk gevolgen voor Ajax: Spurs biedt 45 miljoen op Porto-smaakmaker'

Tottenham Hotspur heeft een bod uitgebracht op Luis Díaz, zo verzekeren Portugese media. De Premier League-club zou 45 miljoen euro plus bonussen overhebben voor de 25-jarige buitenspeler van FC Porto.

Díaz is dit seizoen de smaakmaker bij Os Dragões. De Colombiaan scoorde al veertien keer en gaf vijf assists in achttien competitieduels. De koploper van Portugal wil hem dan ook niet kwijt. Volgens Record bracht Tottenham een bod uit van 45 miljoen euro, maar het is de vraag of FC Porto daarvoor zal zwichten. Díaz heeft een transferclausule van tachtig miljoen euro en staat bovendien in de belangstelling van meerdere Engelse grootmachten.

Ook Ajax zal de ontwikkelingen rond Díaz met interesse volgen. De Amsterdammers zitten nog altijd achter Steven Bergwijn aan, verzekerde De Telegraaf-verslaggever Mike Verweij. De komst van Díaz zou een vertrek van de Oranje-international bij Spurs kunnen bespoedigen. Andersom zou een transfer van Bergwijn de transferkas van de Londenaren kunnen spekken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s