'Geen Van de Beek, maar Moriba: Leipzig stuurt middenvelder tijdelijk naar Spanje'

'Geen Van de Beek, maar Moriba: Leipzig stuurt middenvelder tijdelijk naar Spanje'

26 januari - 21:46 Laatste update: 23:49
Primera División 19 Reacties

Ilaix Moriba lijkt hard op weg naar Spanje. De middenvelder, die de overstap maakte van FC Barcelona naar RB Leipzig, staat op het punt om verhuurd te worden aan Valencia.

Dat melden Deportes COPE en Fabrizio Romano. Moriba kent een soortgelijk begin als Brian Brobbey bij de club uit Oost-Duitsland. De middenvelder komt nauwelijks aan spelen toe en Valencia lijkt een tijdelijke uitweg te bieden. De ploeg van trainer José Bordalás hoopt het voormalig Barcelona-wonderkind naar Mestalla te halen.

De deal lijkt snel bevestigd te kunnen worden, maar Leipzig en Valencia moeten nog overeenstemming bereiken over een aantal details. Leipzig hoopt dat Valencia het volledige salaris van Moriba overneemt, maar de club uit de sinaasappelstad hoopt dat ze slechts een gedeelte van het salaris over te hoeven nemen.

Ook Donny van de Beek was in beeld bij Valencia, maar de Nederlander lijkt in de Premier League te blijven. Crystal Palace hoopt hem op huurbasis over te nemen, maar bij Manchester United is men niet erg happig op een vertrek van Van de Beek. Ze zien in de voormalig Ajax-speler een belangrijk lid van de huidige selectie.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s