Update: Dammers maakt spoedig de overstap naar Willem ll

Update: Dammers maakt spoedig de overstap naar Willem ll

29-01-2022 10:43 Laatste update: 10:42
37

Willem II lijkt door te schakelen nu het Melle Meulensteen niet los kan weken van RKC Waalwijk. RTV Noord maakt melding van hernieuwde interesse in FC Groningen-verdediger Wessel Dammers.

Willem II zag afgelopen zomer met Sebastian Holmén, Sven van Beek en Jordens Peters drie centrale verdedigers vertrekken en lonkte toen al naar Dammers. Uiteindelijk kwamen De Tricolores uit bij Ulrik Jenssen, Emil Bergström en Nikolaos Michelis, maar de bezetting van de verdediging bleef na het langdurig wegvallen van Freek Heerkens een zorgenkindje. Nu is Willem II weer op zoek naar defensieve versterking en zijn de Tilburgers dus opnieuw uitgekomen bij Dammers.

De stopper uit Oudekerk aan den IJssel is bezig aan zijn tweede seizoen bij FC Groningen en ligt nog anderhalf jaar vast, maar is zijn vaste basisplek voorlopig kwijtgeraakt. Als FC Groningen zijn interesse in Terence Kongolo inderdaad doorzet – zoals in Engeland al gemeld werd – worden de perspectieven voor Dammers mogelijk nog troebeler. RTV Noord sluit niet uit dat het in de laatste dagen van de transfermaand alsnog van een overstap komt, maar laat in het midden of Willem II een koop- of huurdeal voor ogen heeft.

Update: Wessel Dammers maakt spoedig de overstap van Groningen naar Willem ll, melden bronnen aan deze website. De verdediger wordt gehuurd met optie tot koop.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie