'Bordeaux klopt aan bij PSV: Eindhovenaren wijzen op gemaakte afspraken'

'Bordeaux klopt aan bij PSV: Eindhovenaren wijzen op gemaakte afspraken'

27-01-2022 15:48 Laatste update: 18:43
83

Yvon Mvogo staat in de belangstelling van Girondins de Bordeaux. De nummer zeventien van de Ligue 1 is in de zoektocht naar een doelman uitgekomen bij PSV, dat de Zwitser op zijn beurt niet zomaar laat gaan. 

Volgens het Eindhovens Dagblad kan Mvogo op interesse van 'veel clubs' rekenen, al melden Zwitserse media concreet dat Bordeaux zich voor het sluiten van de transfermarkt wil versterken met Mvogo. Ook houdt FC Lorient Mvogo nauwlettend in de gaten. De goalie is sinds de komst van Joël Drommel op het tweede plan beland in Eindhoven, maar PSV wil nog geen afscheid van hem nemen.

PSV heeft Mvogo in de zomer van 2020 namelijk voor twee jaar verhuurd van RB Leipzig en weigert hem daarom eerder te laten gaan. Momenteel houdt PSV de Duitsers en de doelman zelf aan de deal, al houdt het ED een slag om de arm door te zeggen dat de komende dagen duidelijk moet worden wat er met de toekomst van Mvogo gaat gebeuren.

Eerder werd al bekend dat de Zwitserse doelman zelf niet onwelwillend tegenover een vervroegd vertrek uit Eindhoven staat. Mvogo kwam dit seizoen slechts één keer in actie.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie