'Ajax wil Bergwijn-bod van 18 miljoen verhogen, Spurs nog altijd niet akkoord'

'Ajax wil Bergwijn-bod van 18 miljoen verhogen, Spurs nog altijd niet akkoord'

27 januari - 18:58 Laatste update: 18:59
Eredivisie 198 Reacties

Het was even stil rondom een mogelijke transfer van Steven Bergwijn, maar Ajax heeft zijn komst nog altijd niet uit het hoofd gezet. De Amsterdammers zijn naar verluidt bereid om hun bod van achttien miljoen euro te verhogen, al wil Tottenham Hotspur nog steeds meer geld zien.

The Athletic en Fabrizio Romano melden donderdag dat Ajax nog steeds hoopt op de komst van Bergwijn. De Eredivisie-koploper legde al een bod van achttien miljoen neer in Londen, maar dat werd afgewezen. The Athletic weet dat Ajax nu bereid is om 22 miljoen euro op tafel te leggen.

Dat is echter nog niet naar de zin van Tottenham. Spurs wil minimaal 25 miljoen euro zien voor Bergwijn. Het is niet duidelijk of Ajax ook bereid is om dit bedrag daadwerkelijk te betalen voor de geboren Amsterdammer. Daarnaast wil Tottenham ook zeker zijn van een vervanger, voordat het Bergwijn definitief van de hand doet.

Luis Díaz is de aanvaller die de Engelse ploeg het liefst wil binnenhalen, als de Bergwijn-deal met Ajax rond komt. Tottenham onderhandelt echter ook moeizaam met FC Porto, waardoor een transfer van Díaz zeker nog geen uitgemaakte zaak is.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s