Emmen presenteert twee nieuwe spitsen tegelijk: 'Ze bieden ons meer opties'

Emmen presenteert twee nieuwe spitsen tegelijk: 'Ze bieden ons meer opties'

27-01-2022 19:42
41

FC Emmen is twee aanvallers rijker. Spitsen Mart Lieder (foto) en Ole Romeny komen over van respectievelijk Odense BK en NEC Nijmegen. Het duo ligt nu tot medio 2023 vast in Emmen.

De nummer twee van de Keuken Kampioen Divisie maakt donderdagavond melding van de transfers. Lieder en Romeny kwamen relatief weinig aan spelen toe bij hun clubs, waardoor een wintertransfer een mooie kans is voor de twee. Bij Emmen moeten de spitsen concurreren met Jeredy Hilterman en Reda Kharchouch.

In gesprek met de clubkanalen licht technisch manager Michel Jansen de komst van Lieder en Romeny toe. "Mart is een zeer ervaren speler die zich zeker op het niveau van de Keuken Kampioen Divisie al meerdere malen heeft bewezen. Ole is een jonge, talentvolle speler die op alle posities voorin uit de voeten kan. Ze bieden ons meer aanvallende opties en moeten ons helpen om meer kansen te creëren en meer te scoren."

Lieder speelde in Nederland voor clubs als FC Eindhoven, RKC Waalwijk en Vitesse. Romeny komt zijn hele loopbaan al uit voor NEC, behoudens een verhuurperiode bij Willem II van een seizoen geleden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie