Onzekerheid bij Twente voorbij: succesduo Jans-Streuer proost met flesje Grolsch

Onzekerheid bij Twente voorbij: succesduo Jans-Streuer proost met flesje Grolsch

FC Twente houdt zijn geroutineerde technisch kader binnenboord. Ron Jans (63) is ook volgend seizoen de hoofdtrainer en Jan Streuer (70) blijft de technisch directeur in de Grolsch Veste.

Voordat FC Twente het nieuws officieel naar buiten bracht, was via onder meer RTV Oost al te zien hoe Jans en Streuer hun contractverlenging bezegelden met een flesje Grolsch. De TD wilde door als Jans ook aan zou blijven en heeft zijn zin gekregen: beiden tekenen bij tot 2023. "Het is mooi om het werk bij FC Twente met Jan voort te zetten. Als je kijkt waar we anderhalf jaar geleden stonden en nu, dan hebben we flinke stappen kunnen maken. We wilden de club weer perspectief bieden en daarin zijn we tot dusver geslaagd. Ik kijk uit naar een derde seizoen", laat Jans weten.

Ook Streuer is blij dat er een einde is gekomen aan de onzekerheid over de positie van de twee beleidsbepalers. "In deze periode ben je alweer bezig met het nieuwe seizoen en daar willen we ons goed op voorbereiden. Niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten", klinkt het. "Ik heb het goed naar mijn zin bij FC Twente."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s