'Utrecht kan back die nog nooit in hoofdmacht speelde voor flink bedrag verkopen'

'Utrecht kan back die nog nooit in hoofdmacht speelde voor flink bedrag verkopen'

28 januari - 18:36
Serie A 49 Reacties

FC Utrecht lijkt binnenkort flink te kunnen cashen. Volgens Sky Sport Italia staat Denso Kasius in de belangstelling van Bologna, dat mogelijk 2,5 miljoen euro gaat betalen voor de verdediger. Kasius wordt momenteel verhuurd aan FC Volendam en speelde nog geen minuut in de hoofdmacht van Utrecht.

De negentienjarige Kasius is dit seizoen een vaste waarde bij FC Volendam. Dat heeft de interesse van Bologna gewekt: de Italianen zoeken naar een nieuwe rechtsback. Aanvankelijk was Aberdeen-back Calvin Ramsay in beeld bij Bologna, maar door concurrentie van Leeds United heeft de club besloten om zich te focussen op de komst van Kasius.

Sky Sport Italia verwacht dat Bologna zo'n 2,5 miljoen euro op tafel moet leggen om de jonge verdediger los te weken bij Utrecht. De Domstedelingen zijn momenteel in onderhandeling met de nummer dertien van de Serie A. Naar verluidt is er een 'serieuze' kans dat de deal rond komt.

Als Utrecht Kasius daadwerkelijk voor 2,5 miljoen verkoopt, dan zou dat redelijk uniek zijn. De jeugdinternational speelde namelijk nog nooit in het eerste elftal van de Eredivisie-club. Kasius heeft wel een aantal duels in Jong Utrecht op zijn naam staan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s