Heracles Almelo bevestigt: 'Kans die we niet konden laten liggen'

Heracles Almelo bevestigt: 'Kans die we niet konden laten liggen'

29 januari - 11:06 Laatste update: 11:48
Eredivisie 41 Reacties

Heracles Almelo heeft het vertrek van Delano Burgzorg bevestigd. De speler maakt per direct de overstap naar het Duitse FSV Mainz, zoals VP vrijdag al meldde. Het betreft een huur met verplichte optie tot koop.

Burgzorg wilde de stap naar Duitsland graag maken en heeft zijn zin gekregen. "Het is voor zowel Delano als de club een kans die we niet konden laten liggen. We zijn ons ervan bewust dat jonge spelers zich bij ons in de kijker van grotere clubs spelen. Het maakt ons trots dat we opnieuw een speler afleveren aan een grote competitie", zegt technisch directeur Tim Gilissen van Heracles op de clubsite.

Burgzorg legt uit waarom hij de stap naar Mainz graag wilde maken. "Ik heb genoten van de twee jaar die ik bij Heracles heb gespeeld. Ik heb hier veel kunnen leren en stappen gemaakt. Ik voelde mij thuis bij Heracles en ik zal de club en de supporters zeker missen."

"In de Bundesliga spelen was één van mijn dromen. Mainz is weer een volgende stap omhoog. Ook hier wil ik mijzelf verder ontwikkelen. Bij Mainz wil ik een nog betere speler worden, doelpunten maken en mijzelf als persoon ontwikkelen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s