Verrassend: Go Ahead Eagles en Hahn gaan per direct uit elkaar

Verrassend: Go Ahead Eagles en Hahn gaan per direct uit elkaar

29 januari - 11:36 Laatste update: 12:27
Eredivisie 115 Reacties

Go Ahead Eagles en Warner Hahn gaan per direct uit elkaar. Het contract van de 29-jarige doelman is ontbonden, zo maakt de Eredivisie-club zaterdag bekend. 'Een verschil van inzicht' is de reden voor de breuk.

Wat er precies is gebeurd wordt uit het bericht van Go Ahead niet duidelijk, maar dat het rommelde was al wel duidelijk. Trainer Kees van Wonderen verklaarde afgelopen weekend dat Hahn zijn plek onder de lat kwijt was geraakt aan Andries Noppert.

Go Ahead heeft het contract van Hahn, dat tot het einde van dit seizoen liep, ontbonden. 'Go Ahead Eagles heeft hem een podium geboden en Warner heeft op zijn beurt het vertrouwen in hem op veel momenten in wedstrijden terugbetaald. De club en de keeper kregen eerder deze maand echter een verschil van inzicht, waarna in onderling overleg met elkaar is besloten dat de partijen uit elkaar gaan.'

Hahn komt uit de jeugd van Sparta en Ajax en dook in 2012 op bij FC Dordrecht. Via Feyenoord, PEC Zwolle en Excelsior kwam hij in 2017 bij sc Heerenveen terecht. Hahn stond ook onder contract bij Anderlecht, maar speelde voor die club niet.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s