'Interessante deal' voor FC Twente: Een miljoenenbedrag? Die kant gaat het op

'Interessante deal' voor FC Twente: "Een miljoenenbedrag? Die kant gaat het op"

29-01-2022 19:26
31

FC Twente kan een aardig bedrag tegemoet zien door de aanstaande overstap van Jayden Oosterwolde naar Parma. Technisch directeur Jan Streuer spreekt van een 'interessante deal' voor de Enschedese club.

De twintigjarige linksback tekent vermoedelijk spoedig een contract bij de roemruchte Serie B-club. "Een miljoenenbedrag? Die kant gaat het wel op, ja", zegt Streuer tegen Voetbal International. "Daarom hebben we ook besloten om erop in te gaan. Gijs Smal doet het naar behoren, terwijl Jayden niet meer bij Jong Oranje zit en de laatste wedstrijden niet meer de eerste keus was. We hopen dat hij het goed gaat doen. Als jonge speler naar Italië gaan, is een grote stap."

Streuer strikt het liefst nog een nieuwe vleugelverdediger voor het verstrijken van de transferdeadline op 31 januari. "Het is moeilijk, omdat het last-minute moet gebeuren." Daarom denkt hij niet dat het geld van Oosterwolde direct weer wordt uitgegeven. "Ik denk eerder dat we uitkomen op een huuroptie tot het einde van het seizoen, dan kunnen we in de zomer verder kijken."