Sparta dicht bij deal met Royal Antwerp: 'Zou zomaar eens kunnen lukken'

Sparta dicht bij deal met Royal Antwerp: 'Zou zomaar eens kunnen lukken'

30-01-2022 19:35
42

Emanuel Emegha lijkt vlak voor het sluiten van de transfermarkt nog te vertrekken bij Sparta. De achttienjarige spits staat voor een transfer naar Royal Antwerp, dat al dicht bij een akkoord met Sparta is.

RTV Rijmond komt zondagavond met het nieuws over Emegha. Technisch directeur Gerard Nijkamp bevestigt de berichtgeving tegenover het regionale medium. "We zitten in de fase waarin het zomaar eens zou kunnen gaan lukken", vertelt hij over een mogelijke transfer van Emegha. "Maar we zijn er nog niet. Meer kan ik op dit moment helaas niet zeggen."

Voor Emegha is een transfer naar Antwerp interessant. Na de komst van Adrián Dalmau is de jeugdinternational zijn basisplek kwijtgeraakt bij Sparta. In Antwerpen krijgt Emegha wel te maken met Michael Frey, die dit seizoen al achttien goals maakte in de Belgische competitie. Daarnaast staan spitsen Johannes Eggestein en Ally Samatta ook onder contract bij Antwerp, al presteren zij een stuk minder goed.

Emegha is bezig aan zijn tweede seizoen in de hoofdmacht van Sparta. In de huidige voetbaljaargang scoorde de geboren Hagenaar slechts twee keer.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s