'Ajax verkoopt 'nee' aan Sparta door onzekerheid rondom Tagliafico'

'Ajax verkoopt 'nee' aan Sparta door onzekerheid rondom Tagliafico'

30 January - 19:19
72

Doordat Nicolás Tagliafico nog altijd kan vertrekken naar FC Barcelona, wil Ajax niet meewerken aan een huurtransfer van Anass Salah-Eddine. Dat meldt De Telegraaf zondagavond. Sparta heeft interesse in de talentvolle jeugdinternational, maar moet dus op zoek naar een andere linksback.

Het is inmiddels geen geheim meer dat Barcelona een oogje heeft op Tagliafico. De Catalanen bereikten alleen nog geen akkoord met Ajax, wat voor frustratie zorgt bij de Argentijnse verdediger. De Ajax-directie wil Tagliafico volgens De Telegraaf 'diep in het hart' belonen voor zijn loyaliteit, maar de zaak is complex.

Door de perikelen rondom Tagliafico zit Salah-Eddine in de wachtkamer bij Ajax. De verdediger heeft een huuraanbieding van Sparta op zak, maar mag niet vertrekken zolang de kans aanwezig is dat Tagliafico Amsterdam verlaat. Inmiddels heeft Sparta al een andere linksback op het oog: Deens international Riza Durmisi moet naar Het Kasteel komen, zoals VP donderdag al meldde.

Salah-Eddine wacht nog op zijn debuut in Ajax 1, terwijl Tagliafico dit seizoen bankzitter is. Ajax beschikt ook nog over linksback Youri Baas. De verdediger uit Oostvoorne was een tijdje uit de roulatie, maar is inmiddels weer onderdeel van Jong Ajax. Daar strijdt Baas met Salah-Eddine om speelminuten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s