Verrassende move van Sparta: Deens international wordt gehuurd van Lazio

Verrassende move van Sparta: Deens international wordt gehuurd van Lazio

Sparta is dicht bij het afronden van een verrassende transfer. Linksback Riza Durmisi, die 25 interlands voor Denemarken speelde en onder contract staat bij SS Lazio, komt op huurbasis naar Het Kasteel.

Dat melden bronnen aan VoetbalPrimeur. De huurovereenkomst zou zelfs al rond zijn, maar er is nog niets bevestigd omdat Durmisi de medische keuring nog niet heeft doorstaan en zijn handtekening nog niet heeft gezet. Dat zal in de komende dagen moeten gaan gebeuren.

Voor de linkervleugelverdediger is een transfer naar Sparta een manier om zijn loopbaan weer op de rails te krijgen. Bij Lazio kreeg Durmisi geen speelminuten en dat noopte de 28-jarige Deen, die eerder al verhuurd werd aan OGC Nice en Salernitana, tot een vertrek.

Durmisi brak door bij Brondby, dat hem in 2016 voor twee miljoen euro aan het Spaanse Real Betis verkocht. In Andalusië werkte de linkspoot zich ook op tot basisspeler en overtuigde hij Lazio om ruim zes miljoen euro voor hem neer te tellen. Dat is ondertussen alweer bijna vier jaar geleden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s