Update: Gudmundsson (AZ) arriveert voor keuring, transfersom ruim één miljoen

Update: Gudmundsson (AZ) arriveert voor keuring, transfersom ruim één miljoen

31-01-2022 12:04 Laatste update: 12:08
131

AZ lijkt op Deadline Day nog een uitgaande transfer te doen. De club is met Genoa in onderhandeling over Albert Gudmundsson, melden bronnen aan VoetbalPrimeur.

Het contract van Gudmundsson loopt in de zomer af, maar Genoa wil dat niet afwachten en nu zakendoen met AZ. Dat betekent dat technisch directeur Johannes Spors, sinds kort de eindverantwoordelijke bij Genoa, een transfersom voor de 24-jarige Gudmundsson moet betalen.

Volgens Alkmaarse bronnen zijn de gesprekken tussen AZ en Genoa al in de eindfase beland en wordt Gudmundsson maandag in Italië verwacht voor de medische keuring. Het bedrag dat AZ voor de IJslander krijgt is onbekend. Of AZ nog een vervanger voor Gudmundsson aan wil trekken is op dit moment ook onduidelijk.

Gudmundsson (24) komt uit de jeugd van PSV. Een doorbraak bleef daar uit en in de zomer van 2018 tekende hij bij AZ. De teller staat na 74 Eredivisie-wedstrijden op zeventien doelpunten.

(Tim van Duijn/VoetbalPrimeur)

Update: Albert Gudmundsson is geland in Italië, waar hij medisch gekeurd gaat worden door Genoa. De IJslander verlaat AZ en de club krijgt daar ruim één miljoen euro voor. Gudmundsson wilde zijn aflopende contract niet verlengen.