Update: Roda JC haalt versterking bij FC Utrecht na 'goede klik met trainer'

Update: Roda JC haalt versterking bij FC Utrecht na 'goede klik met trainer'

31-01-2022 11:38 Laatste update: 14:29
33

Roda JC lijkt op Deadline Day nog een keer toe te slaan bij FC Utrecht. De club neemt Davy van de Berg op huurbasis over, zo is de verwachting. Dat melden bronnen aan deze website.

Bij Utrecht komt Van de Berg (21) nog niet in aanmerking voor speelminuten in het eerste elftal en daarom krijgt hij Roda de kans om vlieguren te maken. De clubs zijn de laatste formaliteiten nog aan het afronden, maar de transfer gaat er waarschijnlijk komen. Meerdere clubs informeerden naar de status van Van de Berg en Roda is de gelukkige.

Wedden

Meer odds

Van de Berg speelde vooral in het beloftenelftal van Utrecht. In de met 3-1 gewonnen wedstrijd tegen Feyenoord van 29 augustus viel de middenvelder drie minuten voor tijd in. Zijn contract bij Utrecht loopt nog tot de zomer van 2023, de club heeft een optie om daar een jaar aan toe te voegen.

(Tim van Duijn/VoetbalPrimeur)

Update: Davy van den Berg maakt het seizoen bij Roda JC. De Limburgse club heeft het nieuws, dat VoetbalPrimeur maandagochtend al bracht, officieel bevestigd. "Ik wil in een eerste elftal minuten maken", maakt de huurling duidelijk. "Ik kreeg direct een goede klik met de trainer (Jurgen Streppel, red.). Het draait op het moment aardig bij Roda JC en ik denk dat ik hier wel iets kan toevoegen."