'PSV weigert aangeboden verdedigers uit Eredivisie, Italië en Engeland'

'PSV weigert aangeboden verdedigers uit Eredivisie, Italië en Engeland'

31-01-2022 11:45
103

Bij PSV lijkt een transferstorm uit te blijven op Deadline Day. Cody Gakpo, Ibrahim Sangaré, Eran Zahavi en Yvon Mvogo lijken in Eindhoven te blijven, terwijl de komst van een centrale verdediger ver weg is.

PSV onderzocht door de blessure van André Ramalho de mogelijkheden om een extra verdediger aan de selectie toe te voegen, maar vertrouwt op Armando Obispo en Jordan Teze. Danilho Doekhi (Vitesse), Stefan Strandberg (Salernitana) en een verdediger van Watford werden volgens het Eindhovens Dagblad afgewezen. 'Er is geld beschikbaar, maar de club wil geen opties die alleen op papier iets toevoegen of de selectie alleen in de breedte sterker maken', klinkt het.

Ook de komst van Stefan Ortega is op dit moment niet aan de orde. Nu de laatste dag van de transferperiode is aangebroken, ziet Arminia Bielefeld het niet zitten om de eerste keus onder de lat nog te verkopen. Ortega blijft wel op het lijstje van PSV staan. Door zijn aflopende contract is hij aan het einde van het seizoen transfervrij.

Aan de uitgaande kant lijkt het ook rustig te blijven, aldus Voetbal International. Gakpo, Sangaré, Mvogo en Zahavi werden de laatste weken gelinkt aan een vertrek. Volgens het ED is er bij PSV vooral 'grote tevredenheid' dat Gakpo en Sangaré nergens heen gaan.