ED en VI: PSV laat oog vallen op ervaren doelman van Arminia Bielefeld

ED en VI: PSV laat oog vallen op ervaren doelman van Arminia Bielefeld

28 januari - 12:50 Laatste update: 12:57
Eredivisie 235 Reacties

De laatste dagen van de transfermarkt worden ook voor PSV interessant. De Eindhovenaren hebben Stefan Ortega, de ervaren doelman van Arminia Bielefeld, op het oog.

Dat melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. In eerste instantie komt de 29-jarige doelman pas voor volgend seizoen in beeld, maar daar kan verandering in komen als Yvon Mvogo nog vertrekt bij PSV. De Zwitser hoopt dat hij nog voor de deadline van 31 januari weg kan en mocht dat gebeuren, dan zou Ortega dus al eerder naar het Philips Stadion kunnen komen.

Het is echter nog maar de vraag of Bielefeld daar aan mee wil werken. Het contract van de Duitse goalie met Spaanse roots loopt af en mag dus voor volgend seizoen alvast tekenen bij PSV, maar dit seizoen wil de Bundesliga-club graag degradatie voorkomen en daar heeft het Ortega hard bij nodig.

De 29-jarige Ortega maakt indruk in Duitsland en werd afgelopen zomer nog als 'vierde doelman' achter de hand gehouden voor de EK-selectie van Die Mannschaft. Bayern München zou in een eerder stadium ook al interesse hebben gehad in de keeper, die in 2011 debuteerde voor Bielefeld in de Regionalliga. Op drie seizoenen voor 1860 München na, speelt hij al zijn hele leven bij Arminia.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s