Plots beweging rond Cambuur-duo, Booy niet ongerust: 'Pizza aan ons voorbij'

Plots beweging rond Cambuur-duo, Booy niet ongerust: 'Pizza aan ons voorbij'

31-01-2022 12:26
16

SC Cambuur werd in de laatste dagen van de transferperiode opeens geconfronteerd met onrust rondom Mees Hoedemakers en Issa Kallon, maar lijkt de transferdeadline alsnog zonder kleerscheuren te halen. Technisch manager Foeke Booy laat weten dat hij geen uitgaande transfers meer verwacht.

Kallon liep een transfer naar Konyaspor, de nummer twee van de Turkse Süper Lig mis en sprak zijn onvrede uit over het feit dat Cambuur niet mee wilde werken. De vleugelaanvaller lijkt pas na dit seizoen te vertrekken, wanneer zijn contract afloopt. Het Deense FC Midtjylland zit al langer achter Mees Hoedemakers aan, maar volgens Voetbal International wil Cambuur ook de controleur aan zijn contract houden.

Het lijkt er dan ook sterk op dat de huidige selectie van Cambuur ook in februari blijft staan. Booy lijkt maandag in elk geval op tijd naar huis te kunnen. "De pizza gaat waarschijnlijk aan ons voorbij", doelt hij in gesprek met Omrop Fryslân op het traditionele overwerk in de avonduren voor het sluiten van de transfermarkt.