Naam Mulder valt, maar ADO vindt oplossing keepersproblemen in Almelo

Naam Mulder valt, maar ADO vindt oplossing keepersproblemen in Almelo

31-01-2022 14:48 Laatste update: 15:04
11

ADO Den Haag lost zijn ontstane keepersprobleem op met de komst van Alessandro Damen. De 31-jarige sluitpost was bij Heracles Almelo reserve achter Janis Blaswich en moet nu Luuk Koopmans gaan vervangen in de Residentie.

Koopmans liep onlangs een blessure op in de kraker tegen Excelsior en werd vervolgens vervangen door de Hugo Wentges. Die keepte zondag ook tegen De Graafschap, maar het heeft er alle schijn van dat hij voorlopig weer geduld moet hebben. Omroep West wist al te melden dat er een keeper medisch gekeurd werd in Den Haag. Aanvankelijk ging de naam van Erwin Mulder (sc Heerenveen) rond, maar dat nieuws werd al gauw ontkracht: volgens VI werd de naam van Mulder wel genoemd in Den Haag, maar het gaat dus om Damen. De nieuwe nummer 29 van ADO wordt voor een half seizoen gehuurd.

De 31-jarige sluitpost stond tussen 2014 en 2021 bij Excelsior onder contract en kwam, ondanks meerdere zware knieblessures, tot 108 officiële optredens in Kralingse dienst. Afgelopen zomer signeerde hij een éénjarige verbintenis bij Heracles, maar nu gaat hij de Almeloërs alweer verlaten zonder ook maar één minuut gekeept te hebben.