Toekomst van Bayern-man Müller nog ongewis: 'Niemand van Bayern benaderde me'

Toekomst van Bayern-man Müller nog ongewis: 'Niemand van Bayern benaderde me'

02-02-2022 23:46
14

De toekomst van Bayern München-man Thomas Müller is nog altijd ongewis. Naar eigen zeggen is de aanvallende middenvelder nog niet benaderd voor een contractverlenging door Der Rekordmeister.

Müller speelt al 22 jaar voor Bayern München. Een week geleden werd echter duidelijk dat de Duits international komende zomer kan vertrekken: Engelse clubs hebben belangstelling, terwijl Müller zijn verbintenis nog maar anderhalf jaar loopt. Tegenover Sport Bild vertelt hij meer over zijn contractsituatie. "Niemand van de club heeft me benaderd. Je moet dus afwachten wat de toekomst gaat brengen."

Vervolgens krijgt Müller de vraag of hij in het slot van zijn loopbaan nog de stap naar het buitenland wil maken. "Wat me het meest boeit, is sportief succes en voetbal op het hoogste niveau", antwoordt de middenvelder enigszins ontwijkend.

Het contract van Robert Lewandowski loopt ook in 2023 af. Het zou Müller 'zeker verbazen' als hij en de Pool komend jaar niet meer in München voetballen. "Als je bedenkt hoe goed het momenteel gaat met alle betrokkenen..." Müller benadrukt daarna echter dat 'alles' mogelijk is in het voetbal.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie