Veerman vertelt over Jong Oranje: 'Moeilijk om ertussen te komen'

Veerman vertelt over Jong Oranje: 'Moeilijk om ertussen te komen'

5 februari - 14:53
91

Joey Veerman heeft uitgelegd waarom hij in het verleden bedankte voor Jong Oranje. De aanwinst van PSV vertelt aan De Telegraaf dat hij zijn weg niet kon vinden in het team van bondscoach Erwin van de Looi.

"Ik voelde me gewoon niet op mijn plek in dat team. Die jongens waren best wat jaren bij elkaar en ik vond het moeilijk om ertussen te komen", laat Veerman weten. De 23-jarige middenvelder steekt de hand in eigen boezem. "Ik presteerde op trainingen ook te weinig. Een aantal keer ben ik geweest, maar ook weer weggegaan. Het was gewoon niet het juiste huwelijk. Er is getracht me op mijn gemak te stellen. Het lukte gewoon niet en dat lag aan mij."

Veerman denkt niet dat hij zijn eigen glazen heeft ingegooid met het oog op het Nederlands elftal. "Ik ben twee jaar verder in mijn ontwikkeling als voetballer en mens", stelt de oud-speler van FC Volendam en sc Heerenveen. "Ik ben trouwens niet met het Nederlands elftal bezig. Eerst een basisplaats bij PSV veroveren en die vasthouden. Lukt dat en voetbal je in de top van Nederland, dan weet je dat Oranje dichterbij komt."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie