Mogelijk goed nieuws voor PSV: Schmidt hoopt op snellere rentree van Ramalho

Mogelijk goed nieuws voor PSV: Schmidt hoopt op snellere rentree van Ramalho

11 februari - 14:28
32

Er hangt mogelijk goed nieuws in de lucht voor PSV. Volgens trainer Roger Schmidt verloopt het herstel van André Ramalho uitstekend en zou hij sneller dan verwacht zijn rentree kunnen maken.

De Braziliaan liep in januari een zware enkelblessure op en leek daarmee voor de rest van het seizoen uitgeschakeld te zijn. Die inschatting werd al snel bijgesteld en volgens Schmidt, die op de persconferentie de Eindhovense ziekenboeg besprak, kon het herstel nog wel eens sneller gaan dan gedacht.

Ramalho is volgende week namelijk al uit het gips en zou dan sneller aan zijn rentree op het veld kunnen gaan werken. Wellicht kan de stopper eerder dan begin april, wanneer PSV eigenlijk verwachtte dat hij terug zou zijn, weer wedstrijdminuten gaan maken. Schmidt hoopt dat dat voor de interlandbreak eind maart het geval is.

PSV verloor de afgelopen twee Eredivisiewedstrijden en heeft de achterstand op koploper Ajax daardoor zien oplopen tot vijf punten. Feyenoord, de nummer drie, hijgt in de nek met maar één punt minder dan de Eindhovenaren.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie