Sierhuis heeft laatste duel voor Heracles al gespeeld: 'Streep door de rekening'

Sierhuis heeft laatste duel voor Heracles al gespeeld: 'Streep door de rekening'

15-02-2022 13:09
45

Kaj Sierhuis komt de rest van dit seizoen niet meer in actie. De spits van Heracles Almelo raakte in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht (1-0) geblesseerd aan zijn knie en dat blijkt om een gescheurde voorste kruisband te gaan.

Dat heeft onderzoek in het ziekenhuis uitgewezen. Sierhuis zal met die blessure maanden aan de kant staan en zal dit seizoen dus niet meer in actie gaan komen voor de club uit Almelo. Het zou derhalve zomaar kunnen dat de spits zijn laatste wedstrijd voor Heracles al heeft gespeeld, omdat hij gehuurd wordt van Stade Reims en die verbintenis in de zomer afloopt.

Op de clubsite van Heracles reageert Sierhuis op het onfortuinlijke nieuws. "Dit is een enorme streep door de rekening. Ik kwam er voor mijn gevoel steeds beter in en dan gebeurt dit. Mijn seizoen zit erop en dat betekent een waardeloos einde van mijn periode bij deze mooie club. Ik ben immers tot komende zomer gehuurd. Ik zal het team als supporter blijven steunen en ben er van overtuigd dat de jongens het seizoen goed gaan afsluiten."

Trainer Frank Wormuth zal tot het einde van het seizoen dus een beroep moeten doen op andere spitsen. Sinan Bakis lijkt in aanmerking te komen voor die rol, maar is sinds een paar dagen van de radar verdwenen.