Sierhuis vreest zware blessure: 'Iedereen dacht dat ik tijd aan het winnen was'

Sierhuis vreest zware blessure: 'Iedereen dacht dat ik tijd aan het winnen was'

11-02-2022 23:05
25

De schrik zit er flink in bij Kaj Sierhuis. De Heracles Almelo-aanvaller maakte de winnende 1-0 tegen FC Utrecht, maar moest niet veel later naar de kant met een knieblessure. Wat er precies aan de hand is met zijn knie, durft Sierhuis nog niet te zeggen.

"Ik heb het ook teruggezien, op tv lijkt het wel iets minder als wat ik dacht dat er gebeurde", begint Sierhuis voor de camera van ESPN. "Ik voelde mijn knie heen en weer schieten. Onnodig, want dat blok hoef ik niet meer te zetten. Dan schrik je vooral enorm. Iedereen dacht ik dat ik tijd aan het winnen was."

Sierhuis kan nog niet zeggen wat de schade is. "Het is stabiel, maar er zit vocht in. We kunnen nu nog niet zeggen wat het is, we kunnen nog niets uitsluiten. De reactie zal belangrijk zijn. We wachten af hoe het morgen is, misschien moeten we een scan maken. Ik heb nooit echt een knieblessure gehad, al heb ik hele hypermobiele knieën. Mijn gewrichten zijn allemaal heel mobiel, waardoor ik ze makkelijk kan overstrekken."

De Heracles-aanvaller sluit weinig hoopvol af. "Ik hoop dat het meevalt, maar ergens in mijn achterhoofd vrees ik wel..."