Turkse geruchten: Ajax scout keeper én oude Eredivisie-bekende bij Fenerbahçe

Turkse geruchten: Ajax scout keeper én oude Eredivisie-bekende bij Fenerbahçe

17-02-2022 13:29 Laatste update: 13:56
76

Ajax is niet alleen geïnteresseerd in Altay Bayindir, maar ook in Ferdi Kadioglu. In Turkse media wordt gezegd dat de Amsterdammers donderdag scouts naar de wedstrijd van Fenerbahçe in de Conference League hebben gestuurd.

Takvim schrijft dat een Ajax-delegatie donderdagavond aanwezig zal zijn bij de Conference League-wedstrijd tussen Fenerbahçe en Slavia Praag. De Amsterdammers zouden dat niet alleen doen om keeper Bayindir te bekijken, die gezien wordt als mogelijke opvolger van Andre Onana, maar ook om Kadioglu in de gaten te houden.

De aanvallende middenvelder, die in 2018 nog van NEC naar de Turkse grootmacht overstapte, is basisspeler bij Fener en heeft een aflopend contract. Kadioglu heeft zijn jawoord nog niet gegeven en dus zou hij komende zomer transfervrij naar een andere club kunnen vertrekken. Takvim meent dat Ajax gaat onderzoeken of hij goed genoeg is voor een stap naar de Johan Cruijff Arena.

Onlangs maakte de 22-jarige Arnhemmer bekend dat hij zijn interlands voor Turkije wil gaan spelen. Na 26 officiële wedstrijden in het vorige seizoen en al negentien basisplaatsen in de huidige competitie, heeft Kadioglu zich namelijk in beeld gespeeld bij de nationale ploeg. Hij kwam al vijftien keer uit voor Jong Oranje.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie