AD: Arnesen en Feyenoord op één lijn, eindelijk doorbraak in De Kuip op komst

AD: Arnesen en Feyenoord op één lijn, eindelijk doorbraak in De Kuip op komst

18-02-2022 19:28
136

Het nieuws sluimerde al sinds zijn 65ste verjaardag op 30 september, maar technisch directeur Frank Arnesen lijkt nu alsnog op het punt te staan om zijn contract bij Feyenoord te verlengen. Volgens het Algemeen Dagblad staan 'alle seinen op groen'.

De Deen beschikt over een aflopend contract: al vroeg in het seizoen was het dus al de vraag of die verbintenis verlengd zou worden, maar Arnesen tilde het dossier over de transferperiode van januari heen. Vrijdag was er een tweede onderhoud met de rest van de clubleiding, met onder meer kersvers algemeen directeur Dennis te Kloese, meldt het Algemeen Dagblad. Zowel Feyenoord als Arnesen ziet een verlengde samenwerking zitten en een officiële bekendmaking van de contractverlenging is op komst, klinkt het.

Arnesen is sinds 2020 in functie, als opvolger van tussenpaus Sjaak Troost, die op zijn beurt Martin van Geel op had gevolgd. Onder leiding van de Deen is Feyenoord een andere koers gaan varen. Trainer Arne Slot werd losgeweekt van AZ, er is meer aandacht voor de jeugdopleiding gekomen en onder meer de Scandinaviërs Marcus Holmgren Pedersen, Fredrik Aursnes en Patrik Walemark zijn de gelederen komen versterken.