Pierie over 'Champions League-finale': Dit is pas het begin van mijn rentree

Pierie over 'Champions League-finale': "Dit is pas het begin van mijn rentree"

20-02-2022 12:00
18

Kik Pierie heeft het de afgelopen tien maanden zwaar gehad. De verdediger ontbrak lang vanwege een aanhoudende blessure die veel tijd en energie kostte. Pierie stak zelfs tijd in een andere studie.

Pierie, gehuurd van Ajax, heeft een brede interesse en is daarom aan een studie begonnen. "Over de huizenmarkt en economie. Dat is pittiger dan ik verwachtte en na een maand ben ik gestopt. Ik ben overgegaan op small business en ondernemerschap. Daar ben ik in augustus mee gestart, het is bijna afgerond", zegt Pierie tegen 1Twente.

"Ik had een goede fysio, maar dat is ook een heel fijn mens. Dat is eigenlijk ook wel een soort van vriend geworden als je zolang met elkaar optrekt. Een aantal teamgenoten was daar ook. Het is fijn dat je dat met elkaar kunt delen, zodat je niet alleen bent", zegt Pierie.

Maandag maakte Pierie zijn tnree in het beloftenelftal van Twente. "Je leeft naar die minuten toe. Het is gek, maar het voelde alsof ik een Champions League-finale ging spelen. Het was een opluchting. Dit is pas het begin van mijn rentree. Nu werken we toe naar minuten in het stadion."