Klopp hoopt op jawoord van Liverpool-icoon: Wat hij doet is zo waardevol

Klopp hoopt op jawoord van Liverpool-icoon: "Wat hij doet is zo waardevol"

23-02-2022 16:05
11

Het contract van James Milner bij Liverpool loopt aankomende zomer af, maar wat manager Jürgen Klopp betreft komt er geen einde aan het huwelijk tussen de twee. Klopp hoopt dat Milner (36) zijn handtekening zet onder een nieuw contract.

Milner heeft bij Liverpool een minder prominente rol ten opzichte van de seizoenen hiervoor, maar is desondanks van onschatbare waarde voor Klopp. De Duitser erkent zijn inbreng en hoopt dat hij verbonden blijft aan Liverpool.

"Wat hij doet is zo waardevol. En ik praat liever in tegenwoordige tijd, want hij blijft het doen, dag in dag uit", vertelde Klopp in aanloop naar de wedstrijd tegen Leeds United. "James Milner is altijd heel constant geweest in mijn tijd bij Liverpool. Ik bedacht me onlangs dat ik me niet kan voorstellen hoe het zou zijn geweest om dit allemaal zonder hem te doen."

Volgens Engelse media heeft Milner een aanbieding om zijn aflopende contract te verlengen. De middenvelder stapte in de zomer van 2015 transfervrij over van Manchester City naar Liverpool. Hij speelde ook voor Aston Villa, Newcastle United, Swindown Town en Leeds United. Milner heeft 61 interlands voor Liverpool achter zijn naam staan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s