Veerman keert alweer terug in Friesland: 'Niet met slaande deuren weggegaan'

Veerman keert alweer terug in Friesland: 'Niet met slaande deuren weggegaan'

25-02-2022 11:15
26

Henk Veerman vindt niet dat hij door de achterdeur is vertrokken bij sc Heerenveen. Tijdens de winterse transfermarkt maakte hij plotseling de transfer naar FC Utrecht.

Tegenover de NOS gaf hij vervolgens aan dat hij het raar vond dat de Friese staf daarna niets meer van zich liet horen. "Daar is genoeg over gezegd", zegt Veerman nu tegen Voetbal International. "Ik vind het vreemd dat ik honderden berichtjes heb gekregen, maar niet van de twee trainers. Dat is het verhaal. Ik ben niet met slaande deuren vertrokken, integendeel zelfs."

"Integendeel zelfs", gaat de lange aanvaller uit Volendam verder. "Ik heb afscheid genomen van de spelers en zelfs nog gezegd dat ik nog eens terug zou komen. Voor mijn gevoel ben ik door de voordeur naar buiten gegaan."

Wat Veerman wel stoorde, was dat er vaak gezegd werd dat hij een concurrent in de spits nodig had. "Als je alle doelpunten van Heerenveen van voor de winterstop bekijkt, dan was ik bij tachtig procent betrokken. Vervolgens word je afgeschilderd als dé reden waarom het bij SC Heerenveen niet loopt. Wees niet bang, ik heb er geen moment slecht van geslapen."