NEC mag hopen op rentree van captain: 'Sprak hem net, ziet er goed uit'

NEC mag hopen op rentree van captain: 'Sprak hem net, ziet er goed uit'

04-03-2022 17:24
12

Wilfried Bony en Rens van Eijden zijn op de weg terug bij NEC. Eerstgenoemde wordt 'steeds fitter' na een hamstringblessure, terwijl Van Eijden zijn eerste volledige training sinds zijn kruisbandblessure heeft afgewerkt.

NEC neemt het komend weekend op tegen AZ. Bony en Van Eijden zijn dan nog niet van de partij, maar het herstel van de routiniers verloopt goed. "Wilfried heeft vandaag (vrijdag, red.) weer getraind en dat ziet er steeds beter uit", vertelt trainer Rogier Meijer tegenover de clubkanalen van NEC. "Hij verricht naast het veld ook heel veel arbeid en wordt dus ook steeds fitter."

Vervolgens laat de coach zich uit over Van Eijden. "Voor Rens was het zijn eerste volledige training met elf tegen elf. Ik sprak hem net even en dat ziet er allemaal goed uit. Voor beide mannen is het nog wel te vroeg om terug te keren binnen de selectie. Rens heeft nog wel een langere tijd nodig."

Zondagmiddag staat NEC tegenover AZ. Meijer is op zijn hoede. "AZ heeft naast de wedstrijd van gisteren (het bekerduel met Ajax dat in 0-2 eindigde, red.) een lange reeks achter elkaar niet verloren. Wij willen met name beter voetballen dan in de laatste weken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie