AD: Van Wonderen neemt Go Ahead-uitblinker mogelijk mee naar Heerenveen

AD: Van Wonderen neemt Go Ahead-uitblinker mogelijk mee naar Heerenveen

09-03-2022 11:15
124

Kees van Wonderen moet de nieuwe trainer van sc Heerenveen worden en dat heeft mogelijk ook gevolgen voor Luuk Brouwers. De uitblinker van Go Ahead Eagles kan mee naar Friesland, meldt het Algemeen Dagblad.

Van Wonderen is de uitgesproken topkandidaat om na dit seizoen aan de slag te gaan bij Heerenveen. De 53-jarige trainer, die uit zijn contract loopt bij Go Ahead, wordt naar alle waarschijnlijkheid de opvolger van Ole Tobiasen, die in januari op interim-basis het stokje overnam van de ontslagen Johnny Jansen.

Mocht Van Wonderen de overstap maken, dan ligt het volgens het Algemeen Dagblad 'in de lijn der verwachting dat Brouwers met hem meegaat'. De 23-jmiddenvelder maakt dit seizoen veel indruk bij Go Ahead en wil naar verluidt graag blijven samenwerken met Van Wonderen.

"Van Wonderen heeft mij wel geraakt", zei Brouwers vorige maand in een interview met VoetbalPrimeur. "Mijn kijk op voetbal is door hem veranderd. Eerst dacht ik: lekker ballen, balletje hier, balletje daar. Deze trainer heeft mij laten zien dat voetbal uit meer bestaat." In oktober werd Brouwers verkozen tot Eredivisie Speler van de Maand.