Feyenoord treft bekend gezicht: 'Fans van Ajax zullen me steunen'

Feyenoord treft bekend gezicht: 'Fans van Ajax zullen me steunen'

09-03-2022 13:58
74

Queensy Menig kijkt reikhalzend uit naar de dubbele ontmoeting met Feyenoord in de Conference League. Voor hem is het een weerzien met Nederland, het land dat hij afgelopen zomer verliet voor Servië.

Menig (26) speelt zijn wedstrijden voor Partizan Belgrado, dat hem ophaalde bij FC Twente. Toen Feyenoord uit de koker kwam, kreeg Menig veel berichtjes. "Veel mensen uit Nederland belden me op en wensten me succes. De wedstrijd wordt live uitgezonden op de Nederlandse tv, fans van Ajax zullen er ook naar kijken en ik verwacht dat ze mij zullen steunen", zegt Menig op de clubsite van Partizan.

Menig is de hete potjes met Feyenoord wel gewend. "Ze zorgen voor een aparte sfeer, het is vergelijkbaar met de eeuwige derby van Belgrado. Ze hebben naar mijn mening de beste supporters van Nederland. Vrienden en familie zullen proberen naar Belgrado te komen, maar ze zullen ook zeker naar Rotterdam komen voor de return."

Feyenoord staat er tegenwoordig goed op, ziet ook Menig, die de Rotterdammers een compliment geeft. "Ze hadden een goed thuisrecord en uit juist wat problemen, maar onder de nieuwe trainer gaat het echt goed. Feyenoord speelt nu zowel thuis als uit goed. Ik denk dat het goed is dat we de heenwedstrijd thuis spelen, we kunnen een goed resultaat behalen in Belgrado en dat meenemen naar Rotterdam."