Dringend advies van Openda aan ESPN: 'Verwijder hem, wil de video niet meer zien'

Dringend advies van Openda aan ESPN: 'Verwijder hem, wil de video niet meer zien'

10 maart - 21:44
8

Vitesse-aanvaller Loïs Openda baalt als een stekker van zijn gemiste kans tegen AS Roma. De Belg schoot vanaf zeer kansrijke positie over het doel van de Italiaanse tegenstander heen. Hij heeft een goed advies voor ESPN: "Verwijder hem, alsjeblieft."

"Voor mij was het een frustrerende wedstrijd, vanwege de gemiste kans. Maar ik ga mijn best doen om de volgende keer wel te scoren", zo blijft Openda na de wedstrijd positief wanneer hij ESPN te woord staat. "De bal ging snel en er zat een kleine stuiter in. Het veld was niet best, dat maakt het lastig", aldus de aanvaller, die op dat moment naar de beelden keek. "Verwijder hem, alsjeblieft. Ik wil die video niet weer zien, de focus gaat op de volgende wedstrijd."

Vooral het spel in de eerste helft zorgt ervoor dat Openda er nog steeds alle vertrouwen in heeft dat de volgende ronde van de Conference League te bereiken is. "We hadden meer verdiend, maar we zitten er nog steeds in. We gaan er alles aan doen om te winnen. De eerste helft speelden we heel erg goed, daar moeten we mee verder. Niet alleen in de Conference League, maar ook in de Eredivisie."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s