'Lukaku op weg naar Chelsea-uitgang: Belg akkoord met salarisverlaging'

'Lukaku op weg naar Chelsea-uitgang: Belg akkoord met salarisverlaging'

12-03-2022 10:14 Laatste update: 10:25
22

De geluiden van een terugkeer van Romelu Lukaku naar Internazionale worden steeds serieuzer. De Chelsea-spits is volgens La Gazzetta dello Sport al akkoord gegaan met een forse salarisverlaging, wanneer hij de stap maakt naar I Nerazzuri

Lukaku maakt er geen geheim van dat hij ongelukkig is bij Chelsea en dolgraag wil terugkeren bij Inter. Hoewel de Belg in het begin van het seizoen nog wel een vaste waarde was voor Thomas Tuchel, is hij intussen door Kai Havertz naar de bank gedreven. Op de voorpagina van de zaterdageditie roze sportkrant prijkt Lukaku: een rentree in Milaan wordt steeds aannemelijker.

Wedden

Meer odds

De spits is bereid om een aanzienlijk deel van zijn salaris af te staan, als hij dan naar de Serie A kan verkassen. Aangezien Chelsea door de restricties geen aan- of verkopen mag doen, is enkel een verhuur van Lukaku aan de orde. The Blues staan in een tweespalt: de club wil het liefst geen spelers van de hand doen door de opgelegde sancties, maar er komt wel geld vrij wanneer de Belg een salarisverlaging en daarbij een stap naar Inter accepteert. 

Lukaku wordt door Tuchel nog maar mondjesmaat gebruikt. Afgelopen donderdag mocht de Belg vier minuten invallen tegen Norwich City (1-3), het weekend ervoor bleef hij tegen Burnley (0-4) negentig minuten op de bank.