Weer geen Willem II-zege: 'Waar onze fans zich aan vast kunnen houden? Weinig...'

Weer geen Willem II-zege: 'Waar onze fans zich aan vast kunnen houden? Weinig...'

13 maart - 16:35
25

Freek Heerkens kan de supporters van Willem II niet beloven dat zijn ploeg volgend jaar nog in de Eredivisie speelt. De Tricolores gingen zondagmiddag met 1-0 onderuit bij Fortuna Sittard en zijn nu onder de degradatiestreep gezakt.

De Limburgers wipten namelijk over Willem II heen en dus wordt Heerkens gevraagd waar de Tilburgse fans zich nog aan vast kunnen houden. "Weinig", verzucht hij in gesprek met het Brabants Dagblad. "Zo eerlijk moeten we zijn. Wij brengen te weinig, zo simpel is het. En aan de bal was het heel erg matig. In de zestien zijn we daarnaast niet doortastend genoeg."

Na een reeks tegen concurrenten, waarin Willem II lang niet genoeg punten pakte, staat er nu een serie aan wedstrijden tegen ploegen uit het linkerrijtje op de rol. Positieverbetering lijkt er dus voorlopig niet in te zitten. " We hebben een cruciale reeks achter de rug waarin we ons een goede uitgangspositie hadden kunnen verschaffen", weet ook Heerkens.

"Nu volgt weer een cruciale reeks, tegen clubs uit het linkerrijtje", zo gaat de verdediger verder. "Daarin moeten we proberen de as dicht te houden en voorin proberen te prikken. Ik geef het nog niet op in ieder geval."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie