Opvallend gerucht uit Spanje: 'Jorge Messi zoekt weer contact met FC Barcelona'

Opvallend gerucht uit Spanje: 'Jorge Messi zoekt weer contact met FC Barcelona'

13 March - 23:12 Laatste update: 13 March - 23:12
90

In Spanje doet een opmerkelijk gerucht over Lionel Messi en zijn vader Jorge de ronde. Volgens de doorgaans goed geïnformeerde RAC1-journalist Gerard Romero heeft Messi senior contact opgenomen met FC Barcelona, over een mogelijke terugkeer van zijn zoon.

Messi speelde zeventien jaar lang in het eerste van FC Barcelona, maar vertrok afgelopen zomer noodgedwongen, omdat Barça hem na het aflopen van zijn contract geen nieuwe verbintenis aan kon bieden. Daarna streek hij neer bij Paris Saint-Germain, maar dat avontuur is nog geen succes geworden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

PSG staat in de eigen competitie weliswaar een straatlengte voor op de concurrentie, maar werd deze week uit de Champions League geknikkerd door Real Madrid. In het competitieduel met Girondins de Bordeaux werd Messi uitgejouwd door een aantal PSG-supporters, net als zijn maatje Neymar.

Nu zou er dus weer contact zijn tussen Barcelona en het kamp-Messi, stelt Romero. Of de kans op een sensationele hereniging aanwezig is, zal nog moeten blijken. FC Barcelona heeft dit seizoen een salarisplafond van 97 miljoen euro, terwijl het vorig seizoen 347 miljoen te besteden had aan personeelskosten.