Gutiérrez en Sangaré, Veerman op de PSV-bank: 'Gaan hem nodig hebben'

Gutiérrez en Sangaré, Veerman op de PSV-bank: 'Gaan hem nodig hebben'

17-03-2022 18:33
4

Roger Schmidt stelt donderdagavond tegen FC Kopenhagen Ibrahim Sangaré en Erick Gutiérrez op. Dit gaat ten koste van Joey Veerman, die op de bank begint. Trainer Roger Schmidt geeft aan waarom hij hiervoor gekozen heeft.

"Olivier (Boscagli, red.) is terug. Armando (Obispo, red.) speelde goed, maar om Olivier terug te hebben in de basis is goed voor ons", begint Schmidt in gesprek met het clubkanaal. "Op deze manier kunnen we Armando ook wat rust geven. De andere spelers hebben het erg goed gedaan in de tweede helft vorige week (tegen Kopenhagen, red.). Het is goed om met die spelers te starten."

Veerman begint daarom op de bank, maar Schmidt denkt dat hij zijn middenvelder hard nodig gaat hebben. "Ik verwacht dat we onze wissels nodig gaan hebben. We hebben opties op de bank die de wedstrijd kunnen beïnvloeden op een positieve manier", vervolgt Schmidt, die vervolgens begint over Veerman. "Joey is in een goede vorm, maar op dit moment staat het goed met Erick (Gutiérrez, red.) en Ibrahim (Sangaré, red.). Die zijn het gewend om met elkaar te spelen. Joey kan ook op een andere positie spelen en we gaan hem natuurlijk nog nodig hebben."